Detoksikacijska juha od brokule i đumbira

Detoksikacijska juha od brokule i đumbira

Detoksikacijska juha od brokule i đumbira
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 04.01.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ako želite oporaviti i osnažiti organizam, isprobajte ovu ukusnu detoksikacijsku juhu!
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 glavice brokule
  • 1/2 nasjeckanog luka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1/2 žličice klinčića
  • 1 žličica naribanog đumbira
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • sok od ½ limuna
  • 2 šalice vode
  • sol
  • papar

Priprema

1. Na ulju dinstajte luk i češnjak dok ne dobiju zlatnu boju.

2. Dodajte nasjeckanu brokulu, klinčić i đumbir.

4. Sve dinstajte oko 4 minute i stalno miješajte.

5. Dodajte vodu, poklopite i kuhajte 10 minuta.

6. Maknite s vatre i pričekajte da se malo ohladi. Odlijte višak vode u drugu posudu.

7. Zatim dodajte sol, papar i limunov sok te izmiksajte pomoću štapnog miksera dodajući vodu u kojoj se kuhalo dok ne dobijete željenu gustoću.

8. Još jednom prokuhajte juhu i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti