Hladna juha od avokada

Hladna juha od avokada

Hladna juha od avokada
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ohladite si popodne uz ovu sjajnu juhu.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci

  • 2 zrela avokada
  • 600 ml pilećeg temeljca
  • 2 velike žlice limunovog soka
  • 2 velike žlice svježe narezanog vlasca
  • pola čajne žličice čilija
  • sol
  • 2 velike žlice kiselog vrhnja, za poslužiti

Priprema

Avokado ogulite i izvadite košticu. Smiksajte meso avokada u kašicu. Dodajte preostale sastojke, osim kiselog vrhnja, a zatim sve zajedno smiksajte. Ostavite da se ohladi kroz nekoliko sati prije posluživanja.

Prije nego što poslužite, dodajte kiselo vrhnje i dobro promiješajte.

Juha se poslužuje hladna.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti