Hladna juha od potočarke

Hladna juha od potočarke

Hladna juha od potočarke
  • Objavljeno: Četvrtak, 26.06.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna, kremasta i osvježavajuća.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/2 nasjeckane glavice luka
  • 200g nasjeckanih krumpira
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 550ml vode
  • 250g nasjeckane potočarke
  • sol
  • papar

Priprema

U velikom loncu rastopite maslac i dinstajte luk oko 5 minuta. Dodajte krumpir, češnjak i vodu. Pustite da proključa, poklopite i kuhajte oko 10 minuta. Dodajte potočarku, poklopite i kuhajte oko 1 minutu. Smjesu stavite u blender i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Posolite i popaprit po želji. Pustite da se ohladi i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti