Jesenska juha
Neka vas okus bundeve zagrije.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 bundeva srednje veličine
- 1 nasjeckana glavica luka
- 2 naribana češnja češnjaka
- 1 krumpir
- 2 žlice vrhnja za kuhanje
- sol
- papar
Priprema
Očistite bundevu i krumpir i narežite ih na sitne kockice. Luk, bundevu, češnjak i krumpir stavite u lonac, dodajte vodu tako da prekrije povrće i kuhajte dok povrće ne postane mekano.
Uklonite s vatre, miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Dodajte vrhnje za kuhanje, sol i papar po želji, kratko prokuhajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
JuheKremasta juha od tikvica i mrkve35 min12345
-
JuheJuha od kelja i jabuka s orasima35 min12345
-
JuheKremasta juha od vrganja1 h12345
-
JuheJuha od celera i mrkve25 min12345
-
JuheJuha od mrkve i đumbira za jačanje imuniteta10 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345