Jesenska juha

Jesenska juha

Jesenska juha
  • Objavljeno: Četvrtak, 08.11.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Neka vas okus bundeve zagrije.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 bundeva srednje veličine
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2 naribana češnja češnjaka
  • 1 krumpir
  • 2 žlice vrhnja za kuhanje
  • sol
  • papar

Priprema

Očistite bundevu i krumpir i narežite ih na sitne kockice. Luk, bundevu, češnjak i krumpir stavite u lonac, dodajte vodu tako da prekrije povrće i kuhajte dok povrće ne postane mekano.

Uklonite s vatre, miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Dodajte vrhnje za kuhanje, sol i papar po želji, kratko prokuhajte i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti