Juha od češnjaka i peršina

Češnjak ima moćno antioksidacijsko djelovanje.
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g očišćenog češnjaka
- 0.5l vode
- 3 krumpira
- 2 nasjeckane glavice
- sol
- papar
- 1 žlica maslinovog ulja
Priprema
Krumpir očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok krumpir ne omekša.
Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte oko 2 minute. Dodajte luk, peršin i češnjak u lonac s krumpirom i kuhajte oko 10 minuta. Smjesu izmiješajte pomoću štapnog miksera, posolite i popaprite po želji i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
JuheKrem juha od pečene cikle i krumpira2:10h12345
-
JuheKremasta juha od tikvica49 min12345
-
JuheJuha od špinata i jogurta30 min12345
-
JuheJuha od potočarke i aričoka20 min12345
-
JuheJuha od krumpira i metvice30 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345