Juha od graha i celera

Juha od graha i celera

Juha od graha i celera
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Hranjiva i ukusna juha za četvero!
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci

  • 1 crveni luk, tanko narezan
  • 4 prutića celera, narezanih
  • 1 velika žlica maslinovog ulja
  • 2 režnja češnjaka, sitno narezana
  • 400 g konzerviranog skuhanog graha, ocijeđenog
  • 400 g rajčica (može i konzerviranih)
  • 1 velika žlica pasiranih rajčica
  • 1 povrtna kocka za temeljac
  • Sol
  • Crni papar

Priprema

Na ulju, na laganoj vatri, zdinstajte luk i celer u velikom loncu, taman dok luk ne bude mekan i ne počne se karamelizirati. Dodajte češnjak i nastavite dinstati još par minuta.

Dodajte grah, rajčice i pasiranu rajčicu te sve dobro promiješajte.

Začinite sa solju i paprom te još nadrobite kocku za temeljac.

Ostavite neka se krčka još deset minuta, a zatim odmah poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti