Juha od jagoda i rabarbare
Pomalo neobična juha, ali ništa manje ukusna.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 92 kcal / 384,93 kJ
Sastojci
- 4 šalice nasjeckane rabarbare, svježe ili zamrznute
- 3 šalice vode
- 1 1 / 2 šalice narezanih jagoda
- 1 žličica šećera
- 1 / 8 čajne žličice soli
- 1 / 3 šalice nasjeckanog svježeg bosiljka ili mente
Nutritivne vrijednosti
92 kalorije
0 g masnoće
0 mg kolesterola
22 g ugljikohidrata
2 g proteina
3 g vlakana
86 mg natrija
427 mg kalija
Priprema
Prokuhajte rabarbaru i 3 šalice vode. Kuhajte dok rabarbara ne postane vrlo mekana, oko 5 minuta. Stavite u zdjelu i pustite da se hladi najmanje 20 minuta.
Rabarbaru stavite u blender. Dodajte jagode, šećer i sol i sve usitnite u blenderu. Vratite u zdjelu i umiješajte bosiljak (ili mentu). Poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
Vegetarijanska prehranaZapečene tikvice sa sirom i jajima1 h12345
-
Juhe
-
JuhePileća juha s rezancima50 min12345
-
JuheJuha od graška1:30h12345
-
JuheJuha od brokule i sira za mršavljenje30 min12345
-
JuheUkusna juha bez glutena, pogodna za dijabetičare35 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345