Juha od peršina i korijandra

Juha od peršina i korijandra

Juha od peršina i korijandra
  • Objavljeno: Srijeda, 27.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Peršin je jako dobar izvor dijetalnih vlakana, vitamina C i folne kiseline.
Vrijeme pripreme: Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 350g peršina
  • 1 žličica korijandra
  • 1 žličica kumina
  • 850ml pilećeg temeljca
  • 150ml vrhnja za kuhanje
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte ulje u velikom loncu, dodajte luk i dinstajte ga dok ne omekša. Dodajte peršin, poklopite i kuhajte dok peršin ne omekša. Dodajte korijander i kumin i nastavite kuhati 1 minutu.

Ulijte temeljac, dodajte sol i papar i kuhajte dok smjesa ne proključa. Smanjite vatru i nastavite kuhati još 20 minuta.

Štapnim mikserom ili u blenderu smjesu miješajte dok ne postane kompaktna. Vratite u lonac, dodajte vrhnje za kuhanje i nastavite kuhati dok ne počne ključati. Uklonite s vatre i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti