Juha od potočarke i komorača

Juha od potočarke i komorača

Juha od potočarke i komorača
  • Objavljeno: Srijeda, 25.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Možete ju poslužiti i kao lagani obrok.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 1 nasjeckani komorač
  • 200g nasjeckanih šparoga
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 1 žličica sjemenki komorača
  • 1.2l povrtnog temeljca
  • 450g graška
  • 100g potočarke
  • 1 žlica nasjeckanog peršina
  • 100ml slatkog vrhnja

Priprema

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Dinstajte luk i komorač na laganoj vatri oko 10 minuta. Dodajte šparoge, češnjak i sjemenke komorača. Promiješajte i kuhajte oko 2 minute. Ulijte povrtni temeljac, začinite i poklopite. Kuhajte 5 minuta.

Dodajte grašak i kuhajte 1 minuta. Uklonite s vatre i umiješajte potočarku, peršin i vrhnje. Stavite juhu u blender i dobro izmiješajte. Poslužite toplo.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti