Juha s heljdinom kašom

Juha s heljdinom kašom

Juha s heljdinom kašom
  • Objavljeno: Srijeda, 16.01.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna i zasitna kremasta juha.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 15 dag heljdine kaše
  • 10 dag luka
  • 10 dag šampinjona
  • 15 dag krumpira
  • 1 dl vrhnja za kuhanje
  • 5 dl vode
  • 1 žličica mljevene crvene paprike
  • 1 dl ulja

Priprema

Popržite luk na ulju. Dodajte šampinjone i miješajte dok ne ispari sva voda. Dodajte crvenu papriku, heljdinu kašu i vodu. Krumpir ogulite, narežite na kockice i dodajte u juhu. Kada se krumpir skuha, dodajte vrhnje. Začinite po želji.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti