Pileća juha s limunom

Pileća juha s limunom

Pileća juha s limunom
  • Objavljeno: Srijeda, 24.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Pripremite tradicionalnu juhu na malo drugačiji način.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 žlice maslaca
  • naribana korica od 1 limuna
  • 3 šalice nasjeckane mrkve
  • 3 šalice nasjeckanog celera
  • 14 šalica pilećeg temeljca
  • 100g rezanaca za juhu
  • 1/2 šalice soka od limuna
  • 4 šalice polukuhane piletine
  • sol
  • papar
  • peršina

Priprema

Rastopite maslac u loncu, dodajte limunovu koricu i kuhajte nekoliko minuta. Dodajte mrkvu, celer i luk i kuhajte 3 do 4 minute. Dodajte temeljac i piletinu i kuhajte dok ne proključa.

Dodajte rezance i kuhajte prema uputama na pakiranju. Smanjite vatru, dodajte limunov sok, začinite solju i paprom i kuhajte 2 do 3 minute. Pospite peršinom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti