Pileća juha s rezancima

Pileća juha s rezancima

Pileća juha s rezancima
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna pileća juha s kojom može započeti svaki ručak.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 267 kcal / 1.117,13 kJ

Sastojci

  • 10 šalica pileće juhe
  • 3 srednje mrkve izrezane na kockice
  • 1 veliki celer izrezan na kockice
  • 3 žlice đumbira u prahu
  • 6 nasjeckanih češanja češnjaka
  • 3 šalice rezanaca
  • 4 šalice kuhanih sjeckanih pilećih prsa
  • 3 žlice nasjeckanog svježeg kopra
  • 1 žlica soka od limuna

Nutritivne vrijednosti

  • 267 kalorija
  • 4 g masti
  • 90 mg kolesterola
  • 18 g ugljikohidrata
  • 38 g proteina
  • 2 g vlakana
  • 329 mg natrija
  • 330 mg kalija

Priprema

Piletinu kuhajte u lagano posoljenoj vodi 10 do 12 minuta.

Juhu prokuhajte i dodajte mrkvu, celer, đumbir i češnjak. Kuhajte na srednje jakoj vatri dok povrće ne omekša, oko 20 minuta.

Dodajte tjesteninu i piletinu. Kuhajte 8 do 10 minuta. Umiješajte kopar i sok od limuna.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Dijabetes i prehrana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti