Pileća juha s tjesteninom

Pileća juha s tjesteninom

Pileća juha s tjesteninom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Juhica koja će Vam osvježiti dan!
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci

  • 2 velike žlice suncokretovog ulja
  • 350 g pilećih prsa, narezanih na kockice
  • 1 crveni luk, narezan
  • 250 g mrkve, narezane
  • 250 g cvjetače
  • 900 ml pilećeg temeljca
  • 2 čajne žličice vegete
  • 100 g tjestenine po izboru
  • Sol
  • Crni papar

Priprema

Zagrijte ulje u velikom loncu, te u njemu dinstajte piletinu, luk, mrkvu i cvjetaču dok ne dobiju laganu boju. Dodajte pileći temeljac i vegetu i dovedite sve do vrenja.

Dodajte tjesteninu i opet dovedite mješavinu do vrenja.

Pokrijte lonac i ostavite juhu neka se krčka na desetak minuta, povremeno miješajući kako bi spriječili lijepljenje tjestenine.

Začinite sa solju i paprom i poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti