Proljetna juha od koprive

Proljetna juha od koprive

Proljetna juha od koprive
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kopriva je jako dobar izvor željeza.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 2 nasjeckane stabljike celera
  • 2 oguljena i nasjeckana krumpira
  • 4 šalice koprive
  • 1l povrtnog temeljca
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk, češnjak i celer i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte krumpire i temeljac. Pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte 10 do 15 minuta, odnosno dok krumpiri ne omekšaju.

Dodajte koprivu i nastavite kuhati oko 2 minute. Smjesu izmiješajte pomoću štapnog miksera ili u blenderu. Vratite u lonac, nastavite kuhati 5 minuta i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti