Topla juha od graška
Zasitna i ukusna juha.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 nasjeckani luk
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 žlica brašna
- 500g graška
- 1 l povrtnog temeljca
Priprema
Dinstajte luk na ulju 5 minuta. Dodajte brašno i kuhajte 1 minutu dok se ne zgusne. Postupno dodajte temeljac miješajući dok se ne zgusne. Dodajte grašak. Kada prokuha, kuhajte još 10 minuta.
Juhu stavite u blender i dobro izmiješajte. Poslužite toplo.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
JuheKrem juha od graška30 min12345
-
JuheLjetna juha od graška50 min12345
-
JuheJuha od potočarke i komorača45 min12345
-
JuheJuha od krumpira i metvice30 min12345
-
JuheJuha od graška i krumpira30 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345