Zelena juha s jogurtom i pinjolima

Zelena juha s jogurtom i pinjolima

Zelena juha s jogurtom i pinjolima
  • Objavljeno: Srijeda, 19.10.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jednostavna i niskokalorična juha bogata vitaminom C, vlaknima, folnom kiselinom i kalcijem.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 325 kcal / 1.359,80 kJ

Sastojci

  • 2 žličice maslinovog ulja
  • 1 glavica nasjeckanog luka
  • 2 protisnuta režnja češnjaka
  • 1 krumpir (oko 250 g), izrezan na kockice
  • 600 ml povrtnog temeljca
  • 120g špinata
  • 150 g jogurta
  • 20 g pinjola

Priprema

Dinstajte luk na ulju. Kada omekša, dodajte češnjak i pirjajte jednu minutu.

Skuhajte krumpir u povrtnom temeljcu i dodajte špinat na jednu minutu.

Pomoću blendera izmiješajte juhu u glatku smjesu. Poslužite uz jogurt i pinjole.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti