Čokoladni kruh od tikvica i datulja

Čokoladni kruh od tikvica i datulja

Čokoladni kruh od tikvica i datulja
  • Objavljeno: Srijeda, 13.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Neobičan, ali ukusan kruh koji će vas osvojiti.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 šalice naribanih tikvica
  • 1/2 šalice smeđeg šećera
  • 1 jaje
  • 1/2 šalice jogurta
  • 1/3 šalice ulja
  • 1 žličica vanilin šećera
  • 1/2 šalice nasjeckanih datulja
  • 1/2 šalice kakaa
  • 2/3 šalice naribane tamne čokolade
  • 1.5 šalica brašna
  • 3/4 žličice praška za pecivo
  • 3/4 žličice sode bikarbone
  • prstohvat soli

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

U jednoj zdjeli pomiješajte sve suhe sastojke, a u drugoj zdjeli sve mokre. Suhe i mokre sastojke pomiješajte, dodajte čokoladu i datulje i dobro promiješajte. Smjesu stavite u vatrostalnu posudu i pecite oko 45 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti