Kruh od bundeve i đumbira

Kruh od bundeve i đumbira

Kruh od bundeve i đumbira
  • Objavljeno: Utorak, 22.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Obožavat ćete ovaj ukusan kruh!
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 350 kcal / 1.464,40 kJ

Sastojci

  • 175g omekšanog maslaca
  • 140g meda
  • 1 jaje
  • 250g sirove i oguljene bundeve
  • 100g muscovado šećera
  • 350 g višenamjenskog brašna
  • 1 prašak za pecivo
  • 1 žlica đumbira u prahu
  • 2 žlice demerara šećera

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.

Pomiješajte maslac, med i jaje, i umiješajte naribanu bundevu. Zatim umiješajte šećer, brašno, prašak za pecivo i đumbir.

Stavite tijesto u lim za pečenje i pospite demerara šećerom. Pecite 55 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti