Kruh od tikvica, cimeta i meda

Kruh od tikvica, cimeta i meda

Kruh od tikvica, cimeta i meda
  • Objavljeno: Četvrtak, 25.08.2016.
  • Broj pregleda: 406
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Tikvice potiču rad probavnog sustava.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Tikvice dobro ocijedite, osušite papirnatim ručnikom i pustite da stoje sa strane.

U zdjelu dodajte sve suhe sastojke i dobro promiješajte. U drugoj zdjeli pomiješajte jaja, sok od jabuke, ulje i med. Sjedinite suhe i mokre sastojke, umiješajte tikvice i orahe i lagano promiješajte.

Tijesto ravnomjerno rasporedite na lim za pečenje i pecite 30 do 35 minuta.

Uz ovaj mirisni kurh poslužite slatki džem od trešanja!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti