Kukuruzni kruh s limunom i timijanom

Kukuruzni kruh s limunom i timijanom

Kukuruzni kruh s limunom i timijanom
  • Objavljeno: Srijeda, 15.04.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Odličan izbor za doručak ili uz čaj.
Vrijeme pripreme: 1:20h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci


Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

U velikoj zdjeli pomiješajte jaja i šećer i dobro izmiješajte mikserom. Dodajte maslac, jogurt i limun. Dobro promiješajte.

U drugu zdjelu pomiješajte brašno, palentu, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i sol. Polako dodajte suhe sastojke u mokre i dobro promiješajte. Mijesite tijesto dok ne postane kompaktno.

Stavite tijesto na lim za pečenje, rukama ga oblikujte i pecite 45 do 50 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti