Raženi kruh s medom

Raženi kruh s medom

Raženi kruh s medom
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Bogatog okusa i sočan.
Vrijeme pripreme: 2:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g raženog brašna
  • 450ml tople vode
  • prstohvat soli
  • 7g suhog kvasca
  • 1 žlica meda

Priprema

U brašno dodajte sol i kvasac.

Umiješajte med u toplu vodu i dodajte u brašno. Miksajte oko 8 minuta. Ovo tijesto je vrlo mekano i ljepljivo.

Stavite tijesto u lim za pečenje obložen papirom za pečenje i ostavite da se diže oko 45 minuta.

Zagrijte pećnicu 200°C.

Pecite kruh oko 40 minuta.

Izvadite kruh iz pećnice i preokrenite ga. Vratite kruh u pećnicu i pecite oko 25 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti