Slatki kruh od aronije

Slatki kruh od aronije

Slatki kruh od aronije
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 20.10.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Namažite krišku kruha omiljenim džemom i uživajte.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/4 šalice meda
  • 2 žlice korice limuna
  • 1 jaje
  • 1/2 šalice biljnog ulja
  • 1 vanilin šećer
  • 2 šalice aronije
  • 1.5 šalica glatkog brašna
  • 1/2 žličice praška za pecivo

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C. Aroniju operite i posušite papirnatim ručnikom.

U velikoj zdjeli pomiješajte med, limunovu koricu, jaje, ulje i vanilin šećer. Dobro promiješajte. Dodajte aroniju.

U drugu zdjelu pomiješajte brašno i prašak za pecivo. Pomiješajte suhe sastojke s mokrima i dobro promiješajte. Stavite tijesto u kalup za kruh ili na lim za pečenje i pecite 30 do 40 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti