Topli kruh od limuna

Topli kruh od limuna

Topli kruh od limuna
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.10.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusni slatki kruh!
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 125g maslaca
  • 1 1 / 2 šalice šećera
  • 1 veliki limun
  • 2 jaja
  • 1 1 / 2 šalica brašna s kvascem
  • 1 / 2 šalice mlijeka

Priprema

Prethodno zagrijte pećnicu na 180 ° C. Namastite lim za pečenje.

Mikserom izmiješajte maslac, 1 šalicu šećera i koricu limuna. Dodajte jaja, jedno po jedno, miksajući nakon svakog.

Dodajte pola brašna i pola mlijeka u smjesu. Lagano promiješajte. Dodajte preostalo brašno i mlijeko. Smjesu stavite u lim za pečenje. Pecite 45 do 50 minuta.
Preostali šećer i 1 / 3 šalice soka od limuna pomiješajte. Prelijte preko vrućeg kruha. Ostavite da se hladi.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti