Lignje s domaćom salsom

Lignje s domaćom salsom

Lignje s domaćom salsom
  • Objavljeno: Četvrtak, 07.02.2019.
  • Broj pregleda: 416
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ovako pripremljene lignje odličan su izbor za brzinsku večeru
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  1. Kolutiće lignji posolite i popaprite po ukusu
  2. Pripremite salsu tako što ćete u posudu staviti sjeckanu rajčicu, protisnuti češnjak, kapare, jednu žlicu limunovog soka, maslinovo ulje, sol i papar. Dobro promiješajte da se sastojci sljube i ostavite sa strane.
  3. U tavici zagrijte kokosovo ulje, dodajte lignje pazeći da ih ravnomjerno rasporedite.
  4. Nakon jedne minute okrenite kolutiće lignje na drugu stranu i pecite još par minuta kako ih ne biste prepekli. Kolutići su pečeni kada poprime bijelu boju.
  5. Nakon što su gotove lignje zalijte ostatkom soka od limuna i dodajte salsu.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti