Antioksidativna salata od piletine

Antioksidativna salata od piletine

Antioksidativna salata od piletine
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jednostavna salata od piletine kao odličan antioksidans.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 335 kcal / 1.401,64 kJ

Sastojci

  • 3 šalice nasjeckanog svježeg špinata
  • 120g piletina sa žara
  • 2 - 3 tanke kriške crvenog luka
  • 1/2 šalice malina ili borovnica
  • 1 šalica jagoda
  • 1 žlica aceto balsamica
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1/8 avokada

Nutritivne vrijednosti

  • Kalorije 335
  • Ugljikohidrati 20g
  • Bjelančevine 32g
  • Masti 14g
  • Vlakna 8g

Priprema

Piletinu tanko narežite i pomiješajte sa špinatom, lukom, malinama ili borovnicama i jagodama te dobro promiješajte. Polijte aceto balsamicom i maslinovim uljem. Dobro promiješajte. Na kraju pospite sa sitno narezanim avokadom.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti