Baskijske rajčice

Baskijske rajčice

Baskijske rajčice
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Okus Baskije na Vašem stolu...
Vrijeme pripreme: 2:10h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 8 rajčica
  • 100 g svježeg peršina, narezanog
  • 1 režanj češnjaka, narezan
  • 1 čajna žličica soli
  • 1 čajna žličica šećera
  • ¼ čajne žličice crnog papra
  • 100 g crnih maslina
  • 50 ml maslinovog ulja
  • 2 velike žlice tarragon octa
  • 1 čajna žličica senfa

Priprema

Narežite rajčice, raširite ih po plitkoj posudi i pospite peršinom.

Kombinirajte preostale sastojke u drugoj zdjeli, dobro promiješajte i prelijte preko rajčica.

Prekrijte posudu s folijom i držite u frižideru na najmanje 2 sata prije posluživanja.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti