Salata od breskvi s roštilja i špinata
Savršen spoj okusa.
Vrijeme pripreme: 10 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 breskve, nasjeckane na kriške
- 100g nasjeckanog špinata
- 1/2 žličice ružmarina
- 1 žličia peršina
- 1 žlica aceta balscamica
- sol
- 2 žlice meda
- 1 žlica sezamovog ulja
Priprema
Zagrijte roštilj. Pecite breskve 2 do 3 minute sa svake strane. Nasjeckajte ih na kockice i pustite da stoje sa strane.
Špinat stavite u zdjelu, dodajte aceto balsamico, ružmarin i peršin. Dodajte breskve. Promiješajte, posolite po želji, dodajte med i ulje. Dobro promiješajte i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
Vegetarijanska prehranaZapečene tikvice sa sirom i jajima1 h12345
-
SalateSalata od bulgura i celera30 min12345
-
SalateKremasta salata od brokule15 min12345
-
SalateSlojevita salata u staklenci40 min12345
-
SalateSalata od smokava i ovčjeg sira30 min12345
-
SalateSalata od lubenice, feta sira i oraha5 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345