Salata od kelja, avokada i badema

Salata od kelja, avokada i badema

Salata od kelja, avokada i badema
  • Objavljeno: Utorak, 19.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kelj je jako dobar izvor kalcija, kalija, bakra i mangana.
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 šalice kelja
  • 1 nasjeckani avokado
  • 1/4 šalice nasjeckanih badema
  • 1/8 šalice sjemenki bundeve
  • 1/4 šalice parmezana
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 2 žlice soka od limuna
  • 1 žlica aceta balsamica
  • 1/2 žličice senfa
  • sol
  • papar

Priprema

Bademe lagano popržite na nemasnoj tavi. Pomiješajte sve sastojke, dobro promiješajte, pospite bademima i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti