Salata s lećom, kus-kusom i mentom

Salata s lećom, kus-kusom i mentom

Salata s lećom, kus-kusom i mentom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Leću možete zamijeniti nekom drugom mahunarkom.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci

  • 6čajnih žličica jabučnog octa
  • 4 čajne žličice senfa
  • ¼šalice maslinovog ulja
  • ¾ čajne žličice soli
  • ¼ čajnežličice mljevenog papra
  • 1 1/3 šalica skuhane, iscijeđene iohlađene leće
  • 1 šalica skuhanog, iscijeđenog i ohlađenogkus-kusa
  • ¾ šalice nasjeckane mente
  • 4 nasjeckana mladaluka-samo bijeli dio
  • 3 nasjeckane rajčice

Priprema

  1. Izmiješajte jabučni ocat, maslinovo ulje, senf, sol, papar u malenoj posudi kako bi dobili preljev.
  2. Stavite leću, kus-kus, mladi luk, mentu, rajčicu u veliku posudu.
  3. Dodajte preljev, izmiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti