Batat s ružmarinom i gljivama
Ukusan i jednostavan recept!
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 batata
- 1 žlica maslinovog ulja
- 200g narezanih šampinjona
- 1 žličica nasjeckanog svježeg ružmarina
- 2 žlice naribanog parmezana
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
Batat ubodite vilicom nekoliko puta i stavite u mikrovalnu na 10 minuta.
U međuvremenu, zagrijte ulje u tavi, dodajte gljive i ružmarin i dinstajte dok gljive ne omekšaju.
Stavite krumpir u pećnicu i pecite 15 minuta dok kora ne postane hrskava. Zarežite krumpir po dužini i stavite gljive. Pospite parmezanom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta!45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni šampinjoni30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni šampinjoni45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni pečeni krumpir ili batat1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaBruschette s gljivama i za’atar začinom20 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345