Batat s ružmarinom i gljivama

Ukusan i jednostavan recept!
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 batata
- 1 žlica maslinovog ulja
- 200g narezanih šampinjona
- 1 žličica nasjeckanog svježeg ružmarina
- 2 žlice naribanog parmezana
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
Batat ubodite vilicom nekoliko puta i stavite u mikrovalnu na 10 minuta.
U međuvremenu, zagrijte ulje u tavi, dodajte gljive i ružmarin i dinstajte dok gljive ne omekšaju.
Stavite krumpir u pećnicu i pecite 15 minuta dok kora ne postane hrskava. Zarežite krumpir po dužini i stavite gljive. Pospite parmezanom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta!45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni šampinjoni30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni šampinjoni45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni pečeni krumpir ili batat1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaBruschette s gljivama i za’atar začinom20 min12345
Popularni recepti
-
Napitci
-
Salate
-
DesertiZobeni keksi s maslacem od kikirikija20 min12345
-
Napitci
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od cvjetače i brokule30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaGrčki omlet15 min12345