Bezglutenski njoki od batata
Njoki koji će vas osvojiti.
Vrijeme pripreme: 1:30h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 batata, pečena i oguljena
- 3 šalice brašna od quinoe
- 1/2 šalice kokosovog brašna
- 1 jaje
- sol
- papar
Priprema
Miksajte batat tako da dobijete pire, dodajte jaje, sol, papar i brašno. Dobro promiješajte i po potrebi dodajte još brašna.
Tijesto će biti pomalo ljepljivo, stoga pazite da ga previše ne mijesite. Premjestite tijesto na radnu površinu i podijelite ga na 4 kuglice. Izvaljajte ih u trake. Stavite na papir za pečenje i pustite da stoji u hladnjaku 30 minuta.
Trake režite na komade veličine kažiprsta. Pomoću vilice napravite udubljenja. Stavite ih u kipuću vodu i kuhajte dok ne isplivaju na površinu.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSloženac od ostataka povrća35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki s vlascem i mladim lukom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki u umaku od kruške35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki u umaku od borovnice30 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345