Bruschetta od patlidžana

Savršen međuobrok.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 šalice nasjeckanih rajčica
- 1 žlice nasjeckanog bosiljka
- 2 do 4 nasjeckana češnja češnjaka
- 1 žlica maslinovog ulja
- sol
- papar
- 1 patlidžan
Priprema
Patlidžan dobro operite i narežite ga na kriške. Pomiješajte sve sastojke, osim patlidžana i dobro promiješajte. Na neljepljivu tavu pecite patlidžan 2 do 3 minute sa svake strane. Uklonite s vatre i ravnomjerno na svaku krišku rasporedite smjesu od rajčica.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaPatlidžani s mozzarellom i rajčicom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDomaći ajvar4 h12345
-
Vegetarijanska prehranaVegetarijanske tortilje s humusom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPečeni patlidžani sa češnjakom i peršinom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od patlidžana i šampinjona45 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345