Bruschette s rajčicom i feta sirom

Ukusne bruschette su idealne kao ljetni međuobrok ili predjelo!

Sastojci

  • 1 kruh (baguette)
  • 8 cherry rajčica
  • 3 žlice izmrvljenog feta sira
  • 1 dcl maslinovog ulja
  • 2 režnja češnjaka (1 protisnuti i 1 cijeli)
  • šaka svježeg bosiljka
  • sol
  • papar

Priprema bruschetta s rajčicom i feta sirom

  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Narežite kruh na kriške. Svaku krišku protrljajte s 1 režnjem češnjaka prerezanim na pola te premažite s malo maslinovog ulja.
  3. Pecite u pećnici oko 10 minuta.
  4. U zdjelu stavite sitno nasjeckane rajčice, protisnuti češnjak, feta sir i maslinovo ulje. Dodajte sol i papar po želji te dobro promiješajte.
  5. Smjesu ravnomjerno rasporedite po pečenim kriškama kuha.
  6. Svaku krišku posipajte svježim bosiljkom i poslužite.

POSJETI CENTARZDRAVLJA.HR
CentarZdravlja ne pruža medicinske savjete, dijagnoze ili tretmane, molimo pročitajte uvjete korištenja.
Partnerski portali