Bruskete od artičoka
Jednostavni brusketi, a odličan okus.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 200 g mariniranih srca artičoka, ocijeđenih i narezanih
- 60 g tvrdog sira po izboru, naribanog
- 60 g crvenog luka, sitno narezanog
- 75 ml majoneze
- 1 kruh (francuz), izrezati na debele kriške
Priprema
Zagrijte pećnicu na visoku toplinu.
U srednje velikoj zdjeli, pomiješajte marinirana srca artičoka, sir, crveni luk i majonezu.
Na kriške brusketa stavite jednaku količinu smjese artičoka. Rasporedite kriške u jednom sloju na veliki lim za pečenje.
Pecite u zagrijanoj pećnici na 2 minute, to jest dok se na preljevu ne počnu pojavljivati mjehurići ili dok lagano ne potamni.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaBruschette s rajčicom i feta sirom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni šampinjoni45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBruschette s gljivama i za’atar začinom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBruskete od jagoda pogodne za vegane i dijabetičare20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBruschetti s avokadom i mozzarelom20 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345