Čips od kelja

Čips od kelja

Čips od kelja
  • Objavljeno: Srijeda, 12.09.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Savršeno zdrava grickalica!
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 glavica kelja
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Očistite kelj, nasjeckajte ga na veće komade. Operite, dobro ocijedite i pustite da se u potpunosti osuši kako bi čips bio hrskav.

Kelj stavite u veću zdjelu i namočite maslinovim uljem, stavite prstohvat soli i papra. Rasporedite kelj na lim za pečenje, možda ćete trebati i drugi lim, ovisno o količini kelja. Pecite 12 do 15 minuta, dok listovi ne postanu hrskavi. Izvadite iz pećnice i odmah poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti