Dip od graha, slanutka i sjemenki bundeve

Dip od graha, slanutka i sjemenki bundeve

Dip od graha, slanutka i sjemenki bundeve
  • Objavljeno: Četvrtak, 25.01.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ovo ukusno jelo možete poslužiti uz svježe povrće ili topli prepečeni kruh.
Izvor slike: Depositphotos
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 400 g cannellini graha
  • 400 g slanutka
  • sok od 2 limuna
  • 2 usitnjena češnja češnjaka
  • 2 žličice kumina
  • 100 ml grčkog jogurta
  • sjemenke bundeve

Priprema

  1. Jednostavno stavite sve sastojke, osim sjemenki bundeve, u blender i miksajte dok se smjesa ne ujednači.
  2. Pospite dip sjemenkama bundeve i poslužite uz štapiće celera ili topli prepečenac.
  3. Dip možete čuvati u hladnjaku do 3 dana.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti