Domaći maslac od badema

Domaći maslac od badema

Domaći maslac od badema
  • Objavljeno: Srijeda, 09.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jedini sastojak su bademi.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 400g badema

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Bademe stavite na lim i pecite oko 10 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da se hlade dok ne postanu mlaki.

Stavite bademe u blender i miksajte oko 20 minuta, ovisno o jačini blendera. Povremeno ugasite blender i promiješajte tako da se sve ravnomjerno izmiksa. Što ćete dulje miksati, to će maslac biti više kremast. Stavite u staklenku s poklopcem i držite u hladnjaku do tjedan dana.

Saznajte zašto trebate jesti maslac od badema.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti