Džem od jagoda i rabarbare

Rabarbara je jako dobar izvor mangana, vitamina C i kalcija.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 400g nasjeckanih jagoda
- 400g nasjeckane rabarbare
- 1/2 šalice vode
- sok od 1/2 limuna
- 1/2 šalice kokosovog šećera
- 4 žlice meda
- 1 žličica kardamoma
Priprema
Sve sastojke stavite u lonac i kuhajte dok ne proključa. Smanjite vatru i nastavite kuhati oko 30 minuta. Stavite u staklenu teglicu i pustite da se ohladi prije posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaDžem od jagoda, meda i chia sjemenki20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDžem od breskve i jagoda1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaDžem od jagoda i chia sjemenki25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDžem od smokava i malina1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaDžem od chia sjemenki i jagoda45 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345