Gljive na kruhu

Gljive na kruhu

Gljive na kruhu
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Brz i hranjiv doručak!
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 narezane velike gljive (možete koristiti različite vrste za ovo jelo)
  • 4 sitno sjeckana češnja češnjaka
  • 1 žličica peršina
  • 4 šnite svježeg baguetta
  • 120 g maslaca
  • sol
  • papar

Priprema

Tostirajte kruh dok ne dobije zlatnu boju.

Rastopite maslac i popržite češnjak. Dodajte gljive i pirjajte dok ne omekšaju.

Dodajte, peršin, sol i papar. Poslužite na kruhu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti