Gljive s parmezanom
![Gljive s parmezanom](/site/assets/files/25333/ib_1346059110_527.300x160.jpg)
Ukusan prilog za sve ljubitelje gljiva.
Vrijeme pripreme:
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 limun
- 1 žlica nasjeckanog svježeg timijana
- 2 do 4 žlice maslinovog ulja
- 450 g gljiva
- 4 žlice naribanog parmezana
- sol
- papara
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
Dobro izmiješajte koricu limuna, timijan i maslinovo ulje. Očistite i narežite gljive i stavite ih u jednom sloju na lim za pečenje. Poškropite s pola mješavine maslinovog ulja i začinite solju i paprom.
Pecite 10 minuta. Pospite parmezan preko gljiva i vratite u pećnicu na još 5 minuta. Pospite preostalom mješavinom s maslinovim uljem i sokom od limuna.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
![Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica](/site/templates/theme/images/image-tool-nutrition.jpg)
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaPunjene gljive s gorgonzolom i orasima20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaRižoto s gljivama1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaVegetarijanski burger od 3 sastojka10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaVegetarijanske tortilje s humusom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPečena bundeva s gljivama i škampima1 h12345
Popularni recepti
-
Prilozi
-
Jela od tjestenine
-
Jela od mesaPileće rolice sa špekom40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBurek s tikvicama i sirom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaGalette s tikvicama, rajčicom i sirom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehrana