Hrskavi pečeni krumpir

Hrskavi pečeni krumpir

Hrskavi pečeni krumpir
  • Objavljeno: Utorak, 31.12.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan i zdrav.
Vrijeme pripreme: 2 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 velika oguljena krumpira
  • 1 žlica maslaca
  • sol
  • papar
  • 1 grančica nasjeckanog ružmarina

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Krumpir narežite na tanke ploške. Namastite vatrostalnu posudu. Krumpir posolite, popaprite i pospite ružmarinom. Poslažite krumpir tako da ploške stoje okomite, jedna uz drugu. Za to će vam trebati manja i dublja vatrostalna posuda.

Na sredinu krumpira stavite maslac. Pecite oko 1 sat i 30 minuta dok vrhovi krumpira ne poprime zlatno smeđu boju i ne postanu hrskavi. Poslužite toplo.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti