Hrskavi pečeni tofu

Hrskavi pečeni tofu

Hrskavi pečeni tofu
  • Objavljeno: Utorak, 30.09.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Savršena zamjena za meso.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 400g tofua
  • 3 žlice kukuruzne krupice
  • 3 žlice parmezana
  • 1/4 žličice češnjaka u prahu
  • 1/4 žličice soli1 bjelanjak

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.Papirnatim ručnicima posušite tofu. Na njega stavite težak predmet, najbolje lonac s vodom i pustite da stoji 10 minuta kako biste iscijedili suvišnu tekućinu.

U međuvremenu pomiješajte kukuruznu krupicu, parmezan, sol i češnjak. U drugoj zdjeli umutite bjelanjak. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. 

Tofu narežite na deblje kriške. Umočite u bjelanjak, potom u smjesu od parmezana i poslažite na lim.

Pecite u oko 10 minuta. Izvadite, okrenite na drugu stranu i nastavite peći još 10 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti