Juha od pečenih tikvica i lubenice

Juha od pečenih tikvica i lubenice

Juha od pečenih tikvica i lubenice
  • Objavljeno: Srijeda, 06.08.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna i osvježavajuća.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 nasjeckane tikvice
  • 2 šalice nasjeckane lubenice
  • sol
  • papar
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite tikvice i pouljite ih. Pecite oko 10 minuta. Izvadite, stavite u blender i dodajte lubenicu. Ako vam je smjesa pregusta dodajte malo vode. Posolite i popaprite po želji. Miksajte dok smjesa ne postane kompaktna i poslužite hladno ili toplo.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti