Kajgana s avokadom i parmezanom

Kajgana s avokadom i parmezanom

Kajgana s avokadom i parmezanom
  • Objavljeno: Srijeda, 02.01.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Zdrav i ukusan doručak.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 jaja
  • 1/2 šalice nasjeckanog avokada
  • 1 žlica maslaca
  • 1/2 šalice parmezana

Priprema

Rastopite maslac u tavi. Dodajte avokado i pirjajte 2 do 3 minute. U međuvremenu u zdjelici razmutite jaja i pomiješajte s parmezanom. Smjesu dodajte u tavu, pecite 2 do 3 minute, neprestano miješajući i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti