Kajgana s dimljenim lososom i kozjim sirom

Kajgana s dimljenim lososom i kozjim sirom

Kajgana s dimljenim lososom i kozjim sirom
  • Objavljeno: Četvrtak, 20.09.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna i zdrava kajgana za 2 osobe.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 4 jaja
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1/4 šalice svježeg kozjeg sira
  • 113g dimljenog lososa
  • 2 žlice niskomasnog mlijeka
  • 1/2 žličice soli
  • 1/2 žličice papra

Priprema

Zagrijte maslinovo ulje, dodajte luk i dinstajte oko 1 do 2 minute. U zdjeli jaja dobro promiješajte s mlijekom, posolite i popaprite, zatim stavite u tavu. Pecite jaja na laganoj vatri neprestano miješajući oko 2 do 3 minute. Dodajte sir i dobro promiješajte. Uklonite s vatre, dodajte losos i poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti