Kajgana s patlidžanima

Kajgana s patlidžanima

Kajgana s patlidžanima
  • Objavljeno: Četvrtak, 17.10.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan, zdravi i hranjiv doručak.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 jaja
  • 1 šalica nasjeckanih patlidžana
  • 1/2 nasjeckane glavice luka
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • sol
  • papar
  • 1/4 šalice parmezana

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk dok ne omekša. Dodajte patlidžane i dinstajte ih oko 10 minuta, dok ne omekšaju.

U međuvremenu izmutite jaja, posolite ih i poaprite i dodajte u tavu. Kuhajte, neprestano miješajući, dok jaja ne otvrdnu. Uklonite s vatre, pospite parmezanom i poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti