Kajgana s potočarkom i mozzarellom

Kajgana s potočarkom i mozzarellom

Kajgana s potočarkom i mozzarellom
  • Objavljeno: Četvrtak, 20.03.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna, lagana i zdrava.
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 4 jaja
  • 1 šalica nasjeckane potočarke
  • 1/2 šalice nasjeckane mozzarelle

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte češnjak i dinstajte oko 30 sekundi. Dodajte potočarku i dinstajte dok ne omekša. Umutite jaja i u njih dodajte mozzarellu. Jaja dodajte u tavu i pecite, neprestano miješajući, dok jaja ne otvrdnu, a mozzarella omekša.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti