Kajgana sa zobenim pahuljicama

Kajgana sa zobenim pahuljicama

Kajgana sa zobenim pahuljicama
  • Objavljeno: Petak, 14.11.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ovaj doručak možete jesti bez kruha.
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/2 šalice zobenih pahuljica
  • 4 jaja
  • 2 žlice kokosovog maslaca
  • sol
  • papar

Priprema

Noć prije stavite zobene pahuljice u vodu ili mlijeko i pustite da stoje u hladnjaku. Zagrijte ulje u tavi, dodajte kokosov maslac i pustite da se rastopi. Dodajte jaja i pecite ih dok ne omekšaju. Na kraju dodajte zobene pahuljice, posolite i popaprite po želji i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti