Karfiol sa špinatom

Karfiol sa špinatom

Karfiol sa špinatom
  • Objavljeno: Utorak, 25.02.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Zapečeno povrće s cheddarom.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g nasjeckanog karfiola
  • 250g nasjeckanog špinata
  • 1/2 žličice soli
  • 1/4 žličice papra
  • 1/2 žličice crvene paprike
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 250ml vrhnja za kuhanje
  • 100g naribanog cheddara
  • naribana korica od 1 limuna
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

U velikoj zdjeli pomiješajte karfiol, špinat, ulje, sol, papar, češnjak i crvenu papriku. Dobro promiješajte, stavite u vatrostalnu posudu i pustite da se peče oko 20 minuta.

U međuvremenu promiješajte cheddar, vrhnje za kuhanje i limunovu koricu. Prelijte preko karfiola i pustite da se peče još 10 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti