Kompot od trešanja i luka

Neobičan, ali jako ukusan.
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1.5 šalica smrznutih trešanja
- 1 šalica nasjeckanog luka
- 1 žlica nasjeckane kadulje
- 3/4 šalice šećera
- 1/4 žličice soli
- 1/4 žličice cimeta
- naribana korica i sok od 1 limuna
- 2 žlice vode
Priprema
Stavite trešnje, luk, kadulju, šećer, sol, cimet, sok od limuna i vodu u lonac. Pustite da proključa, smanjite vatru i nastavite kuhati još 20 minuta. Dodajte limunovu koricu, promiješajte i uklonite s vatre. Pustite da se ohladi prije posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od luka i jabuke15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od avokada20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUkusna kašica od breskve i riže20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaHumus od kikirikija10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSalata od avokada i manga s crnim grahom15 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345